Spektra 60

Un profil PVC marca Extruplast cu aspect minimalist pretabil proiectelor rezidenţiale şi industriale deopotrivă.

Adancime profil: 60 mm
Numar camere: 4

Spektra 70

Seria de profile PVC Extruplast Spektra 70 cu design modern cu performanţe termice şi fonice superioare.

Adancime profil: 70 mm
Numar camere: 6

Arkitek 70

Eleganţă arhitecturală, rigiditate excelentă pentru deschideri generoase şi eficienţă termică de top.

Adancime profil: 70 mm
Numar camere: 5

Echipare completă pentru ferestre și uși

Armături, garnituri, plase insecte, glafuri și pervaze, accesorii montaj.

Gama completă de accesorii

Extruplast furnizează gama completă de soluții necesare pentru realizarea ferestrelor și ușilor din PVC.

Extruplast vine în întimpinarea partenerilor săi şi le pune la dispoziţie o gamă largă de accesorii aferente elementelor de tâmplărie PVC, constând în glafuri de exterior şi pervaze pentru interior, plase de protecţie împotriva insectelor şi profilele necesare pentru construcţia acestora, armături, garnituri şi diverse elemente de montaj.

GLAFURI DE EXTERIOR

Glafurile de exterior sunt fabricate din aluminiu cu o grosime de 1.5 mm, cu o lungime maximă de 6.000 mm și lațimi de 150, 200, 250, 300, 350 și 400 mm. Vopsirea în câmp electrostatic oferă o protecție suplimentară împotriva factorilor climatici. Rolul principal al glafurilor exterioare este de protecție a ferestrei la inflitrațiile de apă.

PERVAZE DE INTERIOR

Pervazele de interior sunt fabricate din PVC cu o grosime de 20 mm, cu o lungime maximă de 6.000 mm și laţimi de 150, 200, 250, 300, 350 și 400 mm. Montate la interior oferă o notă elegantă și uniformă ferestrelor, fiind posibilă înfolierea în peste 42 de culori și texturi LG Hausys sau vopsirea în peste 150 de culori RAL. Pe lângă rolul decorativ, pervazele previn infiltraţiile de apă sau de murdărie la baza ferestrei.
Avantajele pervazelor Extruplast:

  • gama variată de dimensiuni, de până la 6.000 mm lungime și până la 400 mm lăţime.
  • termoizolante.
  • rezistente la umezeală și căldură.
  • stabilitate dimensională, se dilată și se contractă foarte puţin.
  • rezistente la zgârieturi.
  • peste 42 de culori și texturi LG Hausys și vopsirea în peste 150 de culori RAL.

PLASE DE PROTECŢIE ÎMPOTRIVA INSECTELOR

Plasele pentru insecte pot fi cu rulou vertical sau orizontal, cu balamale, îngropate sau fixe. Uşile de terasă pot fi dotate cu plase tip uşă cu 2-3-4 canate, plase culisante, plase armonice (Plisse) sau plase cu ţesătură metalică.

ARMĂTURI

Armăturile din oțel zincat, disponibile în diverse grosimi și secțiuni, oferă rezistență și stabilitate mecanică confecțiilor din tâmplărie PVC. Sistemele de profile Extruplast au fost dezvoltate astfel încât numărul de armături necesare este unul redus, același tip de armătură potrivindu-se atât la sistemele de profile Lumen 60, cât și la Lux 70.

GARNITURI EPDM

Garniturile EPDM sunt proiectate pentru o mai bună etanșeizare, sporind rezistența la condițiile atmosferice, își păstrează elasticitate la temperaturi extreme între -50 și +120 grade Celsius și prezintă rezistență crescută la îmbatrinire și la diverse substanțe chimice corozive.