Spektra 60

Un profil PVC marca Extruplast cu aspect minimalist pretabil proiectelor rezidenţiale şi industriale deopotrivă.

Adancime profil: 60 mm
Numar camere: 4

Spektra 70

Seria de profile PVC Extruplast Spektra 70 cu design modern cu performanţe termice şi fonice superioare.

Adancime profil: 70 mm
Numar camere: 6

Arkitek 70

Eleganţă arhitecturală, rigiditate excelentă pentru deschideri generoase şi eficienţă termică de top.

Adancime profil: 70 mm
Numar camere: 5

Calitate la standarde germane.

Cea mai nouă tehnologie de producţie furnizată de Greiner Extrusiontehnik Austria şi Krauss Maffei Germania. Află mai multe.

Exonerare de răspundere

Aviz juridic

Se poate ca anumite informaţii de pe acest site să nu fie corecte din cauza schimbărilor aduse produselor, apărute de la lansarea site-ului. Înainte de a face o comandă, solicitaţi informaţii de ultimă oră de la reprezentanţii Extruplast. Extruplast îşi rezervă dreptul de a aduce schimbări în orice moment, fără notificare, referitoare la preţuri, culoare, materiale, specificaţii şi modele.

Fără garanţii sau declaraţii

Informaţiile prezentate pe acest site sunt furnizate „ca atare”. Extruplast nu va fi răspunzătoR în niciun caz faţă de nicio parte sau pentru niciun fel de daune directe, indirecte, speciale sau secundare datorate utilizării acestui site sau a oricărui site la care se face trimitere prin link, inclusiv, fără însă a se limita la, orice pierderi de profit, întrerupere a afacerii, pierdere de programe sau de alte date referitoare la sistemul dumneavoastră de gestionare a informaţiilor sau în alt mod, nici dacă ni se prezintă o recomandare explicită despre posibilitatea acestor daune.

Extruplast nu face nicio garanţie şi/sau declaraţie de nicio natură referitoare la niciun alt site pe care îl puteţi accesa prin intermediul acestuia. Aceste informaţii sunt prezentate doar în scop de facilitare şi nu implică avizarea sau acceptarea de Extruplast a niciunei responsabilităţi pentru conţinutul sau utilizarea acestui site. În plus, dvs. aveţi responsabilitatea de a lua măsurile de precauţie necesare pentru a vă asigura că niciun material pe care îl selectaţi pentru utilizare nu conţine viruşi, viermi (worm), Troieni (Trojan horse) şi alte elemente distructive.

Informaţiile de pe acest site pot conţine inexactităţi tehnice sau greşeli de tipar. Informaţiile cuprinse pe acest site pot fi modificate în orice moment, fără nici o notificare anterioară sau fără nici o obligaţie.

Toate materialele, inclusiv, fără însă a se limita la, textul, imaginile, elementele grafice şi cifrele prezentate pe situl www.extruplast.ro pot conţine erori tehnice sau greşeli de tipar sau alte tipuri de erori sau de inexactităţi. Extruplast nu îşi asumă nicio responsabilitate de nicio natură pentru nicio asemenea eroare sau inexactitate.

Materialele şi informaţiile prezentate pe www.extruplast.ro sunt oferite gratuit în scopuri de informare generală. Extruplast nu face nicio garanţie de niciun fel, explicită sau implicită, inclusiv, fără însă a se limita la, garanţiile referitoare la gradul de corectitudine, la titluri, la neîncălcarea drepturilor de autor sau garanţii implicite de mercantibilitate sau referitoare la gradul de corespundere pentru un scop specific. (Se va considera că dvs. acceptaţi să nu trageţi Extruplast la răspundere pentru consecinţa niciunor măsuri pe care le puteţi lua pe baza informaţiilor cuprinse pe site-ul www.extruplast.ro)

Mai mult, Extruplast refuză în mod explicit orice garanţie referitoare la faptul că informaţiile prezentate pe www.extruplast.ro vor fi continue sau lipsite de erori sau la faptul că orice informaţii, orice software sau orice material accesibil pe www.extruplast.ro este lipsit de viruşi informatici sau de alte componente dăunătoare.

Extruplast poate aduce modificări acestor materiale în orice moment, fără nici o notificare. Extruplast nu işi asuma nici o obligaţie referitoare la actualizarea materialelor.