Spektra 60

Un profil PVC marca Extruplast cu aspect minimalist pretabil proiectelor rezidenţiale şi industriale deopotrivă.

Adancime profil: 60 mm
Numar camere: 4

Spektra 70

Seria de profile PVC Extruplast Spektra 70 cu design modern cu performanţe termice şi fonice superioare.

Adancime profil: 70 mm
Numar camere: 6

Arkitek 70

Eleganţă arhitecturală, rigiditate excelentă pentru deschideri generoase şi eficienţă termică de top.

Adancime profil: 70 mm
Numar camere: 5

Sistemele de feronerie TGP.

Rezistență confirmată de Centrul de Testare TGP.

Sistemul de feronerie TGP Forte – avantajos, eficient, durabil

Alternativă superioară calitativ feroneriilor low-cost. TGP Forte este un sistem de feronerie lansat și implementat cu succes de Extruplast pe piața din România, ce însumează experiența și calitatea producătorilor din Turcia.

Sistemul TGP Forte nu este produsul unei singure companii, ci reprezintă o selecţie de produse ale principalilor producători în funcţie de anumiţi parametrii de rezistenţă în timp, testaţi în laboratoare specifice din cadrul Centrului de Testare TGP. Tocmai această selecţie face din TGP Forte o soluţie avantajoasă din punct de vedere al preţului, superioară feroneriilor low-cost comercializate pe piaţă.

TEST DE FIABILITATE

Sistemul de feronerie oscilo-batant este verificat print-un test de 15.000 de cicluri complete (deschis-închis-oscilant-închis), cu o frecvenţă de 250 de cicluri/oră, pentru un număr total de 60.000 de acţionări – cu referire la norma RAL GZ 607/3.

TEST DE FIABILITATE PENTRU DESCHIDERE LA 90⁰

Sistemul de feronerie oscilo-batant este verificat print-un test de 10.000 de cicluri complete (deschis-închis), cerceveaua la 90⁰ cu o frecvenţă de 250 de cicluri/oră, pentru un număr total de 20.000 de acţionări – cu referire la norma RAL GZ 607/3.

TEST DE REZISTENŢĂ LA SUPRAÎNCĂRCARE

Sistemul de feronerie oscilo-batant este verificat prin atașarea unei greutăţi de 1.000 Newton (100 kg), pentru o perioadă de 5 minute, pe cerceveaua unei ferestre poziţionată la 90⁰ – cu referire la norma RAL GZ 607/3.

TEST DE REZISTENŢĂ LA IMPACT

Sistemul de feronerie oscilo-batant este verificat prin instalarea unui obstacol pe rama ferestrei, iar cerceveaua este accelerată cu echivalentul unei greutăţi de 3 kg de la o înălţime de 200 mm, pentru o serie de 3 repetări – cu referire la norma RAL GZ 607/3.

TEST DE REZISTENŢĂ LA MEDIUL SALIN

Sistemele de feronerie TGP beneficieaza de un sistem special de protectie prin aplicarea unui invelis alcalin de zinc, urmat de o pasivizare si un finisaj speciale. Testele sunt realizate intr-o incapere cu salinitate si umiditate ridicate, sistemul TGP fortefine asigurand o protectie de peste 500 de ore, mult peste pragul de 240 de ore prevazut de standardele in vigoare - cu referire la normele EN-13126-1, EN 1670 si EN ISO 9227.