Spektra 60

Un profil PVC marca Extruplast cu aspect minimalist pretabil proiectelor rezidenţiale şi industriale deopotrivă.

Adancime profil: 60 mm
Numar camere: 4

Spektra 70

Seria de profile PVC Extruplast Spektra 70 cu design modern cu performanţe termice şi fonice superioare.

Adancime profil: 70 mm
Numar camere: 6

Arkitek 70

Eleganţă arhitecturală, rigiditate excelentă pentru deschideri generoase şi eficienţă termică de top.

Adancime profil: 70 mm
Numar camere: 5

Calitate la standarde germane.

Cea mai nouă tehnologie de producție furnizată de Greiner Extrusiontehnik Austria și Krauss Maffei Germania. Află mai multe.

Condiţii de utilizare

Pentru utilizarea acestui site este necesar să citiți și să acceptați integral termenii și condițiile de folosință și dreptul de copyright. Acesta este un acord între dumneavoastră și Extruplast srl, denumită în continuare Extruplast.

Prezentarea și acceptarea condițiilor.

În continuare vă prezentăm condițiile în care acest website își va pune la dispoziție serviciile și toate reglementările dintre Extruplast și fiecare utilizator în parte.

Am dezvoltat această categorie – termeni și condiții – pentru a înlătura orice confuzie ce ar putea apărea la nivelul serviciilor oferite de noi. Dacă nu doriți să fiți angajați în respectarea acestor condiții, vă rugăm să nu folosiți serviciile disponibile în cadrul acestui website.

Orice persoană care accesează acest site va trebui să parcurgă integral secțiunea Termeni și condiții.

1. Drepturi de proprietate

Întregul conținut al www.extruplast.ro este protejat de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul companiei Extruplast, cu sediul pe str. Petre Dulfu, nr. 124, Ulmeni, 437361, Maramureș, a oricăror elemente din cadrul site-ului (texte, elemente de grafică web, logo-uri, slogane, materiale audio-video și alte date) în scopuri comerciale și publice se pedepsește conform legii în vigoare. Extruplast autorizează utilizatorii să vizualizeze și să descarce materiale de pe site doar în scopuri personale și pentru uz necomercial. Utilizatorul recunoaște că întregul conținut, incluzând, dar nu limitându-se la text, software, sunet, fotografii, grafică sau alte materiale, este protejat prin legea dreptului de autor, a mărcii înregistrate sau alte legi și drepturi de proprietate.

2. Modificări ale site-ului și conținutului

Extruplast este îndreptățit de a adăuga, modifica, șterge sau suspenda conținutul site-ului sau a unei părți a acestuia fără notificarea prealabilă a utilizatorilor săi sau îndeplinirea vreunei alte formalități.

3. Protecția datelor cu caracter personal

Extruplast dorește să vă simțiți în siguranță pe paginile sale de internet și vă asigură că tratează problema protecției datelor dumneavoastră personale (nume, adresă, număr de telefon sau e-mail) cu o deosebită seriozitate. Activitățile legate de pagina noastră de web le realizăm în conformitate cu legile privind protecția și siguranța datelor. Dorim, de asemenea, să vă asigurăm că fără acordul dumneavoastră nu culegem date personale prin intermediul paginilor noastre de web. Dumneavoastră decideți dacă doriți să ne oferiți aceste date sau nu, iar noi le vom folosi doar când vă răspundem unor cereri, vă prelucrăm comanda, vă oferim acces special la informații sau diferite oferte.

4. Siguranța pe site

Paginile web www.extruplast.ro pot conține link-uri la pagini web ale altor ofertanți pentru care nu este valabilă declarația de protecție a datelor de mai sus. De asemenea, Extruplast nu își asumă responsabilitatea asupra conținutului și informatiilor găsite la aceste link-uri. Depinde strict de dumneavoastră dacă le accesați și dacă luați în considerare informațiile și ofertele găsite acolo. Totuși, vă asigurăm că Extruplast ia măsuri ca datele administrate de noi să fie protejate împotriva unor manipulări intenționate sau accidentale, pierderii sau distrugerii lor sau împotriva folosirii lor de către persoane neautorizate.

5. Informații culese automat, dar care nu sunt date personale

Uneori, prin simpla accesare a paginilor noastre de web (nu prin intermediul unei înregistrări) se culeg anumite informații în mod automat, cum ar fi: browserul de internet folosit, sistemul de operare, numele paginii web prin care ați intrat, numărul intrărilor, timpul mediu de acces, paginile vizitate. Extruplast folosește aceste informații pentru a afla gradul de atractivitate al site-ului web și pentru a îmbunătăți conținutul acestuia.

6. Dispoziții finale

Prin înregistrare utilizatorul site-ului acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare.

7. Dreptul la informații

Pentru orice întrebare cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră personale ne puteți scrie la office@extruplast.ro. De asemenea, la cerere, Extruplast vă va transmite în scris, în baza legislației în vigoare, care dintre datele dumneavoastră sunt în baza noastră de date.