Spektra 60

Un profil PVC marca Extruplast cu aspect minimalist pretabil proiectelor rezidenţiale şi industriale deopotrivă.

Adancime profil: 60 mm
Numar camere: 4

Spektra 70

Seria de profile PVC Extruplast Spektra 70 cu design modern cu performanţe termice şi fonice superioare.

Adancime profil: 70 mm
Numar camere: 6

Arkitek 70

Eleganţă arhitecturală, rigiditate excelentă pentru deschideri generoase şi eficienţă termică de top.

Adancime profil: 70 mm
Numar camere: 5

Toate tipurile de deschideri.

Dotate cu feronerie AGB sau TGP, ferestrele cu profile Extruplast permit o gamă completă de deschideri.

Tipuri de deschideri: aplicații specifice și caracteristici tehnice

Funcționalitatea unei ferestre sau a unei uși este dată, în primul rând, de tipul de deschidere ales. Ferestrele realizate cu sistemele de profile Extruplast și feronerie de ultimă generație AGB ARTech sau TGP Forte permit toate tipurile de deschideri specifice unei ferestre moderne.

FERESTRE ȘI UȘI DE TERASĂ OSCILO-BATANTE CU DESCHIDERE DUBLĂ

Deschiderea oscilo-batantă permite deschiderea ferestrei atât în plan orizontal (batant) cât și vertical (basculant) la un unghi de 15-20° de la axa verticală a tocului. Operaţiile de deschidere normală și basculantă sunt realizate cu un singur mâner cu 3 poziţii pentru o operare facilă. În poziţia închis, mai multe puncte de închidere oferă atât siguranţă cât și etanșarea perfectă a ferestrei.

DESCHIDERE MAXIMĂ:

1.600 x 2.450 mm

GREUTATE MAXIMĂ:

130 kg

FERESTRE ŞI UŞI CULISANTE ÎN PLAN PARALEL (OSCILO-CULISANTE)

Ideală pentru interioare, deschiderea culisantă în plan paralel permite deschiderea totală a ferestrei de-a lungul cadrului fără a necesita spaţiu pentru manevrare. În poziţia închisă, cerceveaua calcă pe garnituri ceea ce îi permite o etanșare corespunzătoare iar deschiderea se realizează prin două mișcări, prima prin deplasarea cercevelei către interiorul camerei prin culisarea acesteia paralel cu planul ferestrei, către zona de retragere.

DESCHIDERE MAXIMĂ:

2.000 x 2.370 mm

GREUTATE MAXIMĂ:

200 kg

FERESTRE ŞI UŞI DE TERASĂ PLIANT-CULISANTE (ARMONICĂ)

Echipate cu până la 7 canaturi mobile, ferestrele cu mecanism „armonică” oferă avantajul deschiderii totale – ne-obstrucţionată de părţi fixe sau traverse – pe întreaga lungime a spaţiului în care este montată. Astfel, puteţi aduce întreaga bucurie şi frumuseţe a unei zile de vară în casa dumneavoastră, având totodată asigurată protecţia termică, intimitatea şi siguranţa atunci când doriţi acest lucru.

DESCHIDERE MAXIMĂ:

900 x 2.450 mm / canat

NUMĂR CANATE:

3-7 (ochiuri de deschidere)

GREUTATE MAXIMĂ:

130 kg

FERESTRE PIVOTANTE CU AX ORIZONTAL SAU VERTICAL

Sistemul batant al ferestrei pivotante este format dintr-un ax central orizontal sau vertical care permite cercevelei să se deschidă la 90 grade în jurul ei . Fiind pe jumătate în interior și jumătate în exterior, fereastra este ușor de curățat, oferă multă luminozitate spațiului de locuit și permite o bună ventilare a camerei chiar și în timpul unei zile ploioase.

DESCHIDERE MAXIMĂ:

2.950 x 2.200 mm

GREUTATE MAXIMĂ:

175 kg

SUPRAFEŢE VITRATE FIXE

Datorită ramei înguste şi a suprafeţei vitrate extinse, ferestrele fixe oferă un plus de lumină în spaţii în care nu este necesară/posibilă instalarea ferestrelor cu deschidere. Flexibile şi economice, ferestrele fixe permit realizarea unor confi guraţii de vitrare decorative, ce pot fi asamblate aproape în orice formă.

DESCHIDERE MAXIMĂ:

4.000 x 4.000 mm

GREUTATE MAXIMĂ:

n/a